No niin, nyt sai Humppakin talvitakin! Ovat nämä pakkaset vaan aika kovia, joten piti tarttua ompelukoneeseen, jotta vanha rouva ei palentuisi. En tiedä palentuisiko oikeasti, tuskin, mutta että ehkä noin on mukavampi hänellä. Tyynillä takki on jo ollutkin, kun se on vähäkarvainen versio Humpasta ja helposti ulkona alkaa tärisemään. Humpalla enemmän ongelmana tassujen jäätyminen, mutta en nyt vielä ole tossulinjalle lähtenyt. 

Sattumalta Humpan takki on saman värinen kuin Tyynin. Vanhempani toivat kankaat ja sanoivat, että näistä saisi Humpalle asun. Vuori on tekoturkista ja päällä liukkaampaa oranssia kangasta.

 

Minusta takista tuli onnistunut, jopa tyylikäs. Tyynin takki on samanmallinen, alta vain ummessa. Mutta se onkin fleeceä, joka joustaa. Tein ensin tästäkin umpioversion, mutta huomasin, että kappas, eihän se menekään päälle, kun se ei jousta lainkaan. Sauma vain auki ja nyörit paikalleen. Alkuperäinen malli on ihan oma ja tehty Tyynille vanhasta fleecepaidasta sovittelemalla ja ompelemalla.

Hyvin tyytyväisen näköinen uuden takin omistaja...

 

Oranssi on muotiväri!