Humppa oli viime viikon leirillä. Ja sinänsä hauska tilanne, että minä en ollut. Humppa meni nimittäin nuorisoasiankeskuksen leirille Falkullaan, jossa järjestettiin nuorten koiraleiri. Sinne sai osallistua ilman omaa koiraa ja Humppa oli siis yhden tällaisen nuoren parina. Pakkasin laukun maanantaina ja tiistaina Humppa lähetettiin autokyydillä leirille. Lähtö oli joka päivä 8.30 ja palautus 16.30, leiri kesti 4 päivää ja kotona olitiin yöt. Kyyti järjestyi mainiosti leirin järjestäjänä toimineen tutun henkilön autossa, kun hän sattui asumaan ihan meidän lähellä. Saman henkilön kautta Humppa leirille päätyi, kun sain kuulla leiristä häneltä, niin ehdotin Humppaa leirikoiraksi.

Humppa onkin täydellinen koira monessa mielessä, esimerkiksi juuri tällaisessa leirikoirailussa. Se tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta osaa sanoa, jos joku uros liian innokkaasti käy päälle. Se tykkää paijailusta yli kaiken ja rakastaa siksi lapsia ja kaikkia muitakin, jotka jaksavat rapsutella. Ahne se on, joten motivointi onnistuu sitä kautta. Sähäkkyyttä siitä puuttuu, joten ehkä nopeimpia suorituksia on turha odotella. Tasaisen varmasti se varmaan tekee kaiken. 

Leirin ohjelmassa oli agilityä (kilpailussa Humppa taisi olla 3. viimeinen...), koiratanssia, match show (Humppa palkittiin kauniinpien korvien johdosta!) ym. mukavaa. Harmillista oli, etten voinut mennä katsomaan kertaakaan, koska jos Humppa olisi haistanut tai nähnyt minut, niin se olisi haikaillut perääni, eikä keskittynyt leireilyyn. Plussapuolena Humppa sai varmaan uuden ystävän kouluttajastaan. Toivottavasti joskus tapaavat vielä uudelleen.