Miksi minä tätä teen? Yhtäkkiä alan kirjoittamaan blogia niinkin kiinnostavasta ja jännittävästä asiasta, kuin omista koiristani.

 

Ensinnäkin, tämä on kiva projekti. Näin kesää kohti mentäessä tekeminen vähenee ja alkaa kaivata jotain minkä kanssa puuhastella. Sukulaiset, kaverit ja  kaikki muut kiinnostuneet voivat katsella täältä koiriemme kuvia.

 

Toisekseen, koen välillä tarvetta pitää kirjaa asioista. Päiväkirjaa  olen viimeksi kirjoittanut kuutisen vuotta sitten, huonolla menestyksellä silläkin kertaa. Kaipaan myös jonkinlaista sosiaalista toimintaa, mitä päiväkirjan pitäminen netissä toivottavasti tuo mukanaan. Ja koirat, miten turvallinen ja itseäni kiinnostava aihe. Koiriemme luonteen eroavaisuudet ovat tuoneet yllättävän paljon ihmetyksen aihetta menneenä vuonna, kun Tyyni on ollut kanssamme. Tästä voi ammentaa materiaalia blogiin mielin määrin. Harmittaa tietty, ettei aloittanut tätä vuosi sitten. Mutta ei voinut arvata minkälainen pentu taloon tulee. Tuntuu, että on jo unohtanut mitä kaikkea vuodessa on tapahtunut, joten asioiden ylös kirjoittaminen ei voi olla pahasta. Kenties luen tätä kymmenen vuoden päästä, kun Tyyni on vanhus ja Humppa ikivanha?

1242506860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e