Pikapäivitys, vaan että kukaan ei luule, että blogi on hiljentynyt lopullisesti. Olen ollut itse kipeänä, joten koiratkin on ollut perushoidolla, eikä mitään jännää mistä kirjoittaa ole tapahtunut. Toisaalta niillä on ollut seuraa minusta, kun olen joutunut olemaan kotona.


Putkiremontti on alkanut talossamme ja kellarsita kuuluu piikkauksen ääniä. Ensin Tyyni luuli, että ne tulevat telkkarista ja vähän puhisi sille. Nyt jyrinään on jo totuttu. Onneksi niillä on luppakorvat, niin ne vaimentavat ehkä vähän....


Käytiin lääkärissä Viikin eläinsairaalassa näyttämässä Humpan selässä olevaa 4mm pattia. Se ei ole talirauhanen vaan ilmeisesti joku muu möykky. Niin pieni se oli, ettei kirugi halunnut ottaa näytettä, vaan puolen vuoden päästä pitää uudelleen näyttää. Aiemmin Humpalla on todettu sydämessä läppävuotoa, jota myös tarkkaillaan. Sitä pitää näyttää vuoden päästä. Sitten kun muistaisi kaikki nämä ja rokotus- ja madotuskerrat, niin hyvä. Blogi on tästäkin hyvä. Täältä voi tsekata milloin mitäkin tapahtui.


Täällä on lunta, pakkasta ja aurinkoista! Ihanaa. Koiratkin ovat ihan fiiliksissä, etenkin Humppa. Se saa hepuleita tuon tuostakin. Hellyyttävää seurata.


Jouluksi koirat menevät Savonlinnaan mummolaan reiluksi viikoksi ilman meitä. Varmasti nauttivat siellä, jos vaikka pääsisi jäälle juoksemaan.


Tässä Tyynin kuva uuden tietokoneen kameralla.